ÖNKORMÁNYZATI MUNKÁNK

 

2019-04-12 Közgyűlésen történt

A mai napon újra ülésezett Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése.

Juhász László a Válasz FCF önkormányzati képviselője az Egyesület soron következő, hétfői ülésén számol majd be a közgyűlési döntésekről és azok hátteréről. A testület a mai napon intézményvezetői megbízásokhoz véleményt fogalmazott meg, melynek során egyhangúlag támogatta Makainé Vida Bernadett pályázatát a Székesfehérvári Vörösmarty Mihály Általános Iskola vezetésére. A megbízott igazgató asszony pályázata a teljes intézmény és a tankerület 100%-os támogatását is élvezi. Az igazgatói poszt elnökhelyettesünk, Szili Csaba címzetes igazgató felsőoktatási elfoglaltságai miatt üresedett meg. A dinamikusan fejlődő, bővülő és népszerű intézményben Betti néni jelenti a partnerek (szülők, diákok, Város és civil szervezetek) számára a megkezdett és elismert munka folytatását.

A közgyűlésen ezek mellett tárgyaltak a belvárosi épületek rekonstrukcióját szolgáló felújítási munkákról, az ún. KÉPES program folytatásához közérdekű kötelezettségvállalásról szóló megállapodás megkötéséről, illetve a Sóstó egyes létesítményeinek, részeinek üzemeltetéséről.

A nap folyamán elfogadásra került három stratégiai cég, a DEPÓNIA Hulladékkezelő és Településtisztasági Nonprofit Kft, a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. a FEJÉRVÍZ Fejér Megyei Önkormányzatok Víz- és Csatornamű Zrt. 2018. II. félévi beszámolója.

A döntések következtében intézkedések történnek a Székesfehérvár déli összekötőút megvalósítása című pályázattal kapcsolatosan, illetve megindulnak a „Székesfehérvár, Középiskolai Campus külső víziközműveinek átépítése” tárgyú, a „Fehérvári Civil Központ üzemeltetése és szakmai működtetése” tárgyú és a Szekfű Gyula utcai rendelőépület felújításának és akadálymentesítésének kivitelezése tárgyú közbeszerzési eljárások.

Sportcélú döntések meghozatala mellett elbírálták a MOL Aréna Sóstó létesítményének meghatározott részeire kiírt pályázatokat.


Vissza a nyitólapra


Juhász László köszöntője
Linkajánló

NYITÓLAP
ÖNKORMÁNYZATI MUNKÁNK
PROGRAMOK
DOKUMENTUMOK
LINKEK
KÉPGALÉRIÁK