PROGRAMOK

2019-05-01 Válasz-majális a Csónakázó-tónál

Köszönjük a nagyszámú visszajelzést és jelentkezést! A szél ellenére az időjárás is kegyes lesz hozzánk - tartalmas programokkal, május elseji menüvel várjuk a kedves vendégeinket! Találkozunk a tóparton, megnyitó a Szabadművelődés Házában!

Egyesületünk május elsején rendhagyó majálisi programot szervez tagjainknak, szimpatizánsainknak és minden érdeklődőnek. A program központja a Szabadművelődés Házában lesz, de a tavak környéke is megtelik élettel: vetélkedő, gyerekprogramok és finom ebéd várja vendégeinket! A kellemes családi napon a tavalyi születésnapunkon megismert, nem hagyományos formában tájékoztatjuk az érdeklődőket Székesfehérvár legfontosabb fejlesztési irányairól.
A részletes programot később mutatjuk be. Várunk mindenkit sok szeretettel! (Rendezvényünk nyitott, de a részvétel regisztrációhoz kötött: kérjük, regisztráljon a valaszegyesulet@gmail.com e-mailcímen, vagy a +36204778731-es telefonszámon!)

Juhász László köszöntője
Linkajánló