Parkfelújítás a székelyföldi Szentegyházán

2016-07-25 SZENTEGYHÁZA. Megvalósult egy közös álom, egy közös munka gyümölcse! Az I. Székesfehérvári Székely Bálon gyűjtött támogatásból megvásárolt kamerarendszert július 23-án szerelték fel a VIDEOTON Baráti Kör Egyesület, a VÁLASZ- Független Civilek Fehérvárért Egyesület, Baracs és Szentegyháza város önkén... [Tovább]

Interjú Juhász Lászlóval – EB- „tour de France”

2016-06-28  Juhász László, a VÁLASZ - Független Civilek Fehérvárért Egyesület elnöke is Franciaországba utazott, hogy közvetlen közelről követhesse a magyar labdarúgó- válogatott menetelését Európa legjobbjai között. Hétfő délután érkezett haza a kontinensviadalt 13. helyen záró válogatott, melyet a reptéren... [Tovább]

Sikeres gyűjtés a szentegyházi játszótér felújításáért

2016-06-03  Juhász László, a VÁLASZ - Független Civilek Fehérvárért Egyesület elnöke, az I. Székesfehérvári Székely Bál megálmodója Szentegyházán találkozott Molnár Tibor Alpolgármester Úrral és Szőcs Csongorral, a Vasas Sportklub elnökével, ahol a jótékonysági Bálon összegyűjtött összeg sorsáról egyeztettek... [Tovább]

Sorsfordító aláírás

2016-06-03  Június 4-e a NEMZETI öSSZETARTOZáS napja. A trianoni békeszerződés megkötésének 96. évfordulóján is fájó szívvel emlékezünk a hazánkra erőltetett diktátumra, annak mindmáig kiható következményeire. Az I. világháborút lezáró szerződés nem csupán Magyarország új határairól rendelkezett, de korlátoz... [Tovább]

Hipertónia, sorbanállás, magyar dicsőség

2016-05-23  A HIPERTóNIA VILáGNAPJA Korunk egyik legveszélyesebb népbetegsége a gyakran tünetmentes, tartósan magas vérnyomás. Magyarországon a legtöbb halálesett mögött is ez a „csendes gyilkos" áll -ahogy a Magyar Hírlap írója nevezi. Május 17-én, a hipertónia világnapján a szakemberek arr... [Tovább]

A felszabadulás évfordulójára

2016-05-20  "_Emlékezzünk mert kötelességünk. Múltunk köveiből kell jövőnket építeni, emlékeznünk kell azokra, akik életük árán védték hazánkat, városunkat, bármelyik korról is beszélünk. A mi feladatunk emlékük őrzése, hitvallásuk, hitvallásunk vállalása. Napjainkban nem vérrel kell védeni hazánkat, városun... [Tovább]

Köszönet a honvédőknek

2016-05-20  „FEHéRVáR KöSZöNTI KATONáIT" című gálaműsorral tisztelgett a város az itt szolgálatot teljesítő katonák előtt május 19-én a Vörösmarty Színházban. A Magyar Honvédelem Napja alkalmából rendezett ünnepségen az Alba Regia Táncegyüttes _Mozdulatlan legendák_ című, középkort megidéző koreográfiá... [Tovább]

Juhász László köszöntője
Linkajánló