Köszöntő

Kedves Fehérváriak! Kedves Látogatók!

A VÁLASZ Független Civilek Fehérvárért Egyesület elnökeként nagy szeretettel köszöntöm Önöket honlapunkon. Egyesületünket azzal a céllal hoztuk létre barátaimmal, hogy fehérvári fiatalokat pártállástól függetlenül fogjon össze, rendezvényekkel színesítse városunk életét illetve véleményt formáljon - a városlakók független véleményét folyamatosan kikérve - a várost érintő ügyekben. Ahogy az alapító tagoknak, úgy nekem is gyermekkorom óta kiemelten fontos Székesfehérvár. A sporton és más civil szervezeteken keresztül folyamatosan szívtam magamba a lokálpatrióta szellemiséget. Ez a szellemiség is indított arra, hogy ötletgazdája legyek egyesületünknek - melynek életéről nagymértékben tájékozódhatnak honlapunkon. 2002 óta aktívan részt veszünk Székesfehérvár mindennapjaiban, és büszkén állíthatom, hogy programjainkkal hozzájárultunk ahhoz, hogy ez a Város a célkitűzéseinkben is meghatározott módon fejlődhessen és sokszínű, változatos, izgalmas legyen. 2006-ban elhatároztuk, hogy még többet szeretnénk tenni lakóközösségünkért. Az önkormányzati választáson elért siker után lehetőségünk nyílt arra, hogy a várost érintő döntésekről testközelből kapjunk képet. A civil szervezetekkel, támogatókkal, partnerekkel együtt pedig olyan érdekes időszakon vagyunk túl, amelyről a kedves olvasó szintén honlapunkon tájékozódhat. Amennyiben honlapunk felkelti érdeklődését szellemiségünk, közös dolgaink, programjaink, törekvéseink iránt, szívesen vesszük, ha észrevételeivel, vagy személyes módon segítené munkánkat - várjuk nagy szeretettel a VÁLASZ-ban! Ha pedig csak információéhesen, kíváncsian lapozgatja oldalainkat, kívánok jó böngészést a VÁLASZ világában!

Juhász László VÁLASZ elnök

Juhász László köszöntője